Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

11 Вересня, 2019 р., 10:34
7 вересня 2019 р. на спортивній базі Харківської державної зооветеринарної академії в смт Мала Данилівка пройшли обласні спортивні змагання серед команд об’єднаних територіальних громад області організованих Харківською обласною громадською організацією ВФСТ «Колос».
02 Вересня, 2019 р., 11:43
25 серпня Великобурлуцька об’єднана територіальна громада відсвяткувала День Громади. «Свято Великобурлуцького меду» проходило в парковій зоні селища та сприяло популяризації цілющих властивостей меду та продуктів бджільництва, вшанування професії пасічника та любителів меду.
02 Вересня, 2019 р., 10:47
До Дня Незалежності України та Дня Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади на центральній площі смт Великий Бурлук було встановлено арт - об’єкт «Я люблю Великий Бурлук», який вже став улюбленою фонозоною для жителів та гостей селища.
29 Серпня, 2019 р., 08:44
В смт Великий Бурлук до Дня Незалежності України та Дня Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади 24 серпня відбулися спортивні змагання серед колективів фізичної культури (КФК) підприємств та організацій з волейболу пляжного, шашок, армреслінгу, перетягування канату, Кубок селищного голови з футзалу. На це спортивне свято організатори запросили як жителів громади, так і жителів Великобурлуцького району. 
28 Серпня, 2019 р., 08:58
ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА (далі – ХРФПП) спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації в рамках Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016-2020 роки, проводить конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету серед суб’єктів малого та середнього підприємництва Харківської області в розмірі:
24 Серпня, 2019 р., 17:25
З нагоди 28-ї річниці Незалежності України відбулося урочисте покладання квітів на площі біля Будинку культури Великобурлуцької селищної ради до пам’ятного каменю, укладеного на честь 10-ї річниці Незалежності,  а також на меморіальному комплексі в смт. Великий Бурлук до пам’ятного знаку захисникам України, які загинули у зоні АТО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних