Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

19 Листопада, 2019 р., 11:19
11 листопада 2019 року за доброю традицією з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Великобурлуцький Будинок культури зібрав усіх тих, хто своєю творчістю та любов’ю до обраної професії створює святковий настрій, несе радість, запалює та зігріває серця інших – велику родину культпрацівників Великобурлуччини.
09 Листопада, 2019 р., 10:01
7 листопада 2019 р. на передодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» відбулася творча зустріч майстрів Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади. На свято завітали народні умільці Великобурлуччини та майстри декоративно-ужиткового мистецтва, які володіють  різними техніками народної творчості: Штефан Світлана Петрівна, Зленко Ганна Петрівна, Ковтун Олена Миколаївна, Криничанська Любов Вікторівна, Ткаченко Олександр Дмитрович, Ткаченко Антоніна Миколаївна, Голобородько Марія Олександрівна, Кобзару Лариса Тодорівна, Криворучко Валентина Олексіївна, Курочка Ніна Григорівна, Лапаєва Любов Миколаївна, Редько Євгеній Олександрович, Стрєкалова Людмила Леонідівна, Шевченко Зоя Яківна, Полякова Ірина Дмитрівна, Путятіна Валентина Іванівна. Кожен приніс свої вироби, з яких склалася розгорнута виставка-вернісаж під назвою «Миттєвості творчого натхнення». Над оформленням виставки працювали працівники публічної бібліотеки та краєзнавчого музею.
01 Листопада, 2019 р., 15:35
Питання ремонту автошляхів населених пунктів Великобурлуцької ОТГ знаходиться на постійному контролі в селищній раді, здійснюються капітальні та поточні ремонти твердого покриття. Проте фінансові можливості селищного бюджету обмежені, в зв’язку з чим кожного разу постає проблема обрати відрізок автошляху, який найбільше потребує ремонту.
31 Жовтня, 2019 р., 14:46
Напередодні Дня соціального працівника з професійним святом вітали працівників соціальної сфери, тих чиїми щоденними завданнями і обов’язками є турбота про людей, забезпечення соціальних гарантій і вирішення питання надання допомоги тим, хто її потребує. Висловлюємо подяку кожному соціальному працівнику за щоденну нелегку працю, яка на перший погляд скромна і не завжди помітна, але сповнена душевного тепла.
24 Жовтня, 2019 р., 10:35
У комунальному закладі «Великобурлуцький краєзнавчий музей Великобурлуцької селищної ради» діє виставка «Голодовка 21-23-го», яка була підготовлена Національним музеєм «Меморіал жертв Голодомору». Матеріали виставки показують комплекс обставин і політичних рішень Леніна, що розкривають причини спалаху масового голоду в Україні в 1921 році та продовження його аж до 1923 року. Цей штучний масовий голод більш відомий як «голодовка на Поволжі», однак таке трактування є пережитком радянської історіографії, яка не визнавала голоду 1921-1923 рр. в Україні.
22 Жовтня, 2019 р., 14:18
Саме під такою чарівною назвою 18 жовтня 2019 року в Площанській сільській бібліотеці-філії завідувачем  Наталією Демченко були організовані та проведені голосні читання для дітей початкових класів.
22 Жовтня, 2019 р., 10:59
Інколи чуємо, що занепадають бібліотеки і «заростає туди народна стежина». На щастя, до нашої книгозбірні це не має жодного відношення, адже живе вона повноцінним життям. І яскравий приклад цьому 18 жовтня де в приміщенні читального залу КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» відбулася презентація збірки талановитого письменника та краєзнавця Володимира Анатолійовича Яновського «Бурлуцька мозаїка», яку підготували працівники краєзнавчого музею та публічної бібліотеки.
21 Жовтня, 2019 р., 15:08
Напередодні Дня захисника України на спортивному майданчику Комунального закладу «Великобурлуцький ліцей» відбулися змагання з фігурного водіння карта. Ініціаторами даного заходу стали керівник гуртка «Карт» Комунального закладу «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради», вихованці гуртка та їх батьки. Змагання проходили серед учасників двох вікових категорій: 7-11 років та 12-18 років.
21 Жовтня, 2019 р., 14:51
11 жовтня 2019 року з нагоди святкування Дня захисника України відбулася військово-спортивна гра «Естафета мужності». Цей захід організували Комунальний заклад «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради», Комунальний заклад  «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа Великобурлуцької селищної ради» та  Великобурлуцький  районний учбовий спортивно-технічний центр товариства сприяння обороні України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних