Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

03 Січня, 2019 р., 14:39
Усі діти з нетерпінням чекають на новорічні свята, а завдання дорослих – зробити цей зимовий час особливим для кожного малюка. Великобурлуцька селищна рада не залишилась осторонь та здійснила цілий ряд заходів для перетворення новорічних свят на справжню казку.
02 Січня, 2019 р., 14:17
29 грудня 2018 року відбулося засідання 11 позачергової сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання.
21 Грудня, 2018 р., 09:52
Другий рік поспіль Великобурлуцька селищна рада проводить акцію-конкурс «Прикрасимо ялинку разом», в рамках якої учасники власноруч виготовляють іграшки для головної ялинки селища.
20 Грудня, 2018 р., 17:04
19 грудня в День Святого Миколая відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки смт. Великий Бурлук. Цього року прикрашали живу ялинку, яка росте на площі біля районного будинку культури. З Днем Святого Миколая присутніх привітали Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, голова районної державної адміністрації Ігор Коваленко та голова районної ради Олександра Жиліна. Селищний голова підвів підсумки акції-конкурсу «Прикрасимо ялинку разом» та відзначив учасників подяками та грошовими преміями.
20 Грудня, 2018 р., 14:55
19 грудня 2018 року відбулося 10 засідання сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання.
13 Грудня, 2018 р., 11:06
У приміщенні Великобурлуцької селищної ради 12 грудня в переддень Дня святого Миколая відбулося дитяче свято для дітей з фізичними вадами.
11 Грудня, 2018 р., 08:25
В рамках соціального проекту Великобурлуцької селищної ради за підтримки Харківської обласної державної адміністрації селищна рада отримала два автобуси. Один із них було передано відділу освіти районної державної адміністрації за договором позички для перевезення школярів. Другий, за ініціативи селищної ради, враховуючи побажання населення, було вирішено використовувати для перевезення громадян пільгових категорій. З цією метою Великобурлуцькою селищною радою розпочато реалізацію проекту «Соціальний автобус». Певний час велися підготовчі роботи, автобус було передано Великобурлуцькому КВКП «Водоканал», проводилася розробка та затвердження маршрутів і графіку руху соціального автобуса. І от в листопаді соціальний автобус вже здійснив свої перші рейси. Доводимо до відома мешканців відповідну інформацію про них.
01 Листопада, 2018 р., 14:07
Щоб осінні шкільні канікули для 280 дітей нашої об’єднаної територіальної громади були цікавими та корисними, Великобурлуцькою селищною радою організовано екскурсійні тури до Екопарку Фельдмана в м. Харків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних