Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня Великобурлуцької громади!

Дата: 27.08.2018 17:27
Кількість переглядів: 557

25 серпня 2018 року на центральній площі Великого Бурлука пройшли святкові заходи присвяченні Дню Великобурлуцької територіальної громади.

Щоб привітати зі святом мешканців громади, прибули голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян, які також відвідали реконструйований стадіон та ознайомилися з ходом ремонтних робіт в поліклініці Великобурлуцької ЦРЛ.

Вареник, улюблена та відома українська страва, став основною темою свята. Цього дня було приготовано майже 6 тисяч вареників, якими безкоштовно пригощали всіх присутніх.

На великій сцені тривала концертно-розважальна програма за участі солістів і творчих колективів районного Будинку культури та сільських Будинків культури Великобурлуцької громади, ведучою якої була Народна артистка України, акторка та телеведуча Ольга Сумська.

Проведено конкурси «Найкраща господиня у нашій Родині» (переможець Марина Єфременко, жителька села Плоске), «Найсмачніший вареник» (переможець «Варенички запашні» Великобурлуцької центральної районної лікарні), кулінарний батл (переможець «Щедра хата» Великобурлуцького територіального центру соціального обслуговування), «Найбільший вареник» (переможець «Варенички для милого» села Манцівка).

Ввечорі відбувся святковий концерт за участі Народного артиста України Віктора Павлика та Володимира Карафетова з шоу-театром «Очи черные».

Великобурлуцька селищна рада вітає переможців та висловлює щиру подяку всім учасникам свята!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних