Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«З пам’яттю про незабутнє»

Дата: 03.02.2020 17:01
Кількість переглядів: 632

3 лютого у Великобурлуцькому Будинку культури відбувся урочистий захід присвячений 77-ій річниці визволення селища Великий Бурлук від нацистських загарбників.

Саме в цей день, ось вже протягом кількох десятиліть, жителі Великобурлуччини за доброю традицією віддають данину пошани всім тим, хто ціною власного життя добував для прийдешніх поколінь цей світлий довгожданий день.

Із словами вітання до присутніх звернулися Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, голова районної державної адміністрації Ігор Коваленко, голова районної ради Олександра Жиліна. Поділилася тяжкими спогадами про воєнні роки почесна громадянка Великобурлуцького району Клавдія Оковита.

Світлу пам'ять тих, хто поклав своє життя за визволення Великобурлуччини і тих, хто віддав за незалежність України сьогодні, вшанували хвилиною мовчання.

На Меморіалі Слави в смт Великий Бурлук та меморіальному комплексі в селі Плоске відбулося урочисте покладання квітів в знак пам’яті та вшанування всіх тих, хто боронив рідну землю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.