Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2019 17:00
Кількість переглядів: 546

20.02.2019 День пам`яті Героїв Небесної Сотні

«Хто помирає в боротьбі – в серцях живе навіки»

Щорічно 20 лютого, відповідно до Указу Президента №69 від 15 лютого 2015 року в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. 

Вшанувати велику людську, громадянську відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності у 2013-2014 р., відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, зібралися небайдужі великобурлучани. У мітингу-реквіємі, що проходив у фойє КЗ «Великобурлуцький Будинок культури», взяли участь представники громадськості, органів державної влади, ветерани АТО, учні й вчителі Великобурлуцького ліцею. До присутніх звернулисясекретар Великобурлуцької селищної ради Г.Крюк та перший заступник головиВеликобурлуцької райдержадміністрації О. Шестопалов.

Минуло вже 5 років з тих подій. Проте жодна деталь, жодне слово та жоден не стерлися з пам`яті. Як ніколи не зітруться з неї обличчя Героїв Небесної Сотні. Біографії та світлини Героїв, навіть увійшовши в підручники, для нас ніколи не стануть історією. Вони – частина життя. Цього дня згадуємо людей, які змінили не тільки країну, але і кожного з нас.

За всю історію боротьби за незалежність український народ приносив у жертву найкращих синів і дочок. Останніми у цьому списку стали Герої Небесної Сотні та воїни АТО. Вони стали рішуче до боротьби зі злом, заплативши за перемогу найвищу ціну – власне життя. Їхню пам’ять учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання. Герої не вмирають! Вічна слава Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних