Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий автомобіль для Великобурлуцького КВКП «Водоканал»

Дата: 23.07.2018 16:51
Кількість переглядів: 537

Одним з основних питань, яке знаходиться на контролі у Великобурлуцькій селищній раді, є забезпечення сталого функціонування Великобурлуцького КВКП «Водоканал», утримання та зміцнення його матеріально-технічної бази. Це є особливо актуальним, оскільки від діяльності цього підприємства залежить якість та надійність комунальних послуг, що надаються населенню.

Саме з метою поліпшення матеріально-технічної бази комунального підприємства в квітні 2018 року сесією селищної ради були внесені зміни до «Програми по поновленню мереж, споруд водопостачання і водовідведення та ремонтно-технічної бази Великобурлуцького КВКП «Водоканал» на 2018 рік» та виділено кошти з місцевого бюджету Великобурлуцької селищної ради на придбання автомобіля для ремонтної бригади в сумі 450 тис. грн.

І вже в липні транспортний парк підприємства в черговий раз поповнився. Великобурлуцький селищний голова Терещенко В.М. вручив директору КВКП «Водоканал» Мусієнко П.М. ключі від нового автомобіля УАЗ 390945- 480 (фермер). Це вантажний тентований автомобіль з модульною кабіною на 5 осіб, зручним містким салоном та можливістю перевезення вантажу вагою близько 1 тонни. Його використання дасть змогу оперативно транспортувати ремонтну бригаду, необхідні матеріали та інструменти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних