Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

VIII Регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радуга танца»

Дата: 22.05.2019 16:39
Кількість переглядів: 525

18 травня вихованці зразкового аматорського хореографічного колективу «Слов’яночка» комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури» взяли участь у VIII Регіональному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Радуга танца», який проходив у Палаці культури ім. В.І. Кошелєва (смт Ківшарівка Куп’янського району). 

Головна мета проведення даного заходу – популяризація та розвиток хореографічного мистецтва, розкриття творчого потенціалу дітей, підвищення професійної майстерності учасників та можливість продемонструвати свої здібності перед публікою.

На фестиваль-конкурс, окрім «Слов’яночки», завітали хореографічні колективи з м. Харків, м Куп’янськ, м. Сватове, смт Борова, смт Куп’янськ-Вузловий та смт Ківшарівка. На розсуд професійного журі, яке складалось з провідних діячів культури та мистецтва, були представлені яскраві різножанрові танцювальні номери у різних вікових категоріях та номінаціях.

Члени журі відзначили високий рівень хореографічної майстерності, оригінальність постановок, які продемонстрували учасники всіх колективів, та подякували їх керівникам за професіоналізм і плідну творчу працю.

За підсумками фестивалю-конкурсу зразковий аматорський хореографічний колектив «Слов’яночка» був нагороджений дипломами: лауреата І ступеню у номінації «Стилізація народної хореографії» (вікова категорія 10-12 років) за танцювальну композицію «Волинська полька», лауреата І ступеню у номінації «Народна хореографія» (вікова категорія 16-18 років) за композицію «Привітальний танець», лауреата ІІ ступеню у номінації «Народна хореографія» (вікова категорія 16-18 років) за циганський танець «Паше роман яг», лауреата ІІІ ступеню у номінації «Вільна хореографія» (вікова категорія 10-12 років) за хореографічну композицію «Кокетки».

Вітаємо колектив із чудовими результатами! Бажаємо подальших успіхів та творчих злетів!

Каріна Набродова,
головний спеціаліст відділу освіти,
культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.