Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька селищна рада приєдналися до проекту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 31.07.2019 16:39
Кількість переглядів: 603

Метою проекту є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація на її потреби. В рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» 14 громад Харківської області підписали меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області.

Відтепер за кожною з 14 об’єднаних територіальних громад Харківщини буде закріплений поліцейський офіцер, який не тільки працюватиме на території громади, а й житиме там.

Харківська область стала четвертим регіоном, де впроваджується новий формат роботи поліцейського офіцера, який буде опікуватися потребами місцевого населення та підтримувати з ним постійний контакт, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Презентація програми відбулася 30 липня у Харківському національному університеті внутрішніх справ за участю заступника голови Національної поліції України Ігоря Клименка, начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, керівників територіальних відділів поліції, а також голів об’єднаних територіальних громад. Відбір кандидатів на посади поліцейських офіцерів громади буде здійснюватися як серед діючих поліцейських, так і серед громадськості. Кандидатові потрібно подати анкету, пройти тестування, поліграф і співбесіду із залученням представників громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних