Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бадмінтон: Перший чемпіонат Великобурлуцької селищної ОТГ!

Дата: 17.03.2020 14:38
Кількість переглядів: 681

7 березня 2020 року, в спортивному залі КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» смт Великий Бурлук, відбулися спортивні змагання з бадмінтону серед спортсменів колективів фізичної культури (КФК) підприємств, установ та організацій -  «Чемпіонат Великобурлуцької селищної ОТГ з бадмінтону 2020 року».

З кожним новим турніром з цього олімпійського виду спорту в нашій громаді з’являються і нові любителі однієї з найпопулярніших спортивних розваг. Так бажання прийняти участь в чемпіонаті виявили: Максим Шопінський (КЗ «Великобурлуцький ліцей»), Кирило Набродов, Максим Бражник (ГО «ФФВР»), Олег Сіренко («Пробація» Великобурлуцький районний сектор), Євген Антоненко (Великобурлуцька селищна ОТГ), Олександр Уваров (КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ»).

Для визначення чемпіона організаторами цього заходу, відділом освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради, було прийнято рішення провести ці змагання за коловою системою, кожний грав з кожним по одному матчу. Перемога в матчі зараховувалася гравцю, який першим вигравав два гейми.

Після процедури жеребкування між учасниками та визначення черговості проведення поєдинків, спортсмени-бадмінтоністи розпочали боротьбу, показавши інтенсивну фізичну роботу, сконцентрованість та  неперевершену швидкість реакції. Після перших зіграних турів своєю красивою грою вболівальників вразили К.Набродов, О.Сіренко та О.Уваров. Боротьба за перше місце розгорнулася саме між цими гравцями.

Результати матчів між фаворитами:
К.Набродов - О.Уваров – 1:2 (12:15; 15:13; 9:15),
О.Сіренко - К.Набродов – 2:0 (15:10; 15:11),
О.Сіренко - О.Уваров – 2:0 (15:2; 15:7).

В підсумку, після всіх проведених зустрічей, бронзову нагороду за третє місце отримав Кирило Набрордов, срібло в активі Олександра Уварова, а звання чемпіона з бадмінтону Великобурлуцької селищної ОТГ 2020 року та золото здобув Олег Сіренко!

Переможець та призери чемпіонату нагороджені грамотами і медалями.

Відділ освіти,
культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.