Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День благоустрою у Великобурлуцькій ОТГ

Дата: 22.04.2019 16:24
Кількість переглядів: 791

В рамках Всеукраїнського весняного двомісячника «За чисте довкілля» на території Великобурлуцької ОТГ 19 квітня було проведено день благоустрою. Небайдужі мешканці та працівники установ, підприємств і організацій наводили лад на прилеглих та закріплених територіях, а також долучилися до інших акцій, направлених на благоустрій населених пунктів.

Так, з нагоди дня благоустрою Великобурлуцькою селищною радою було організовано очищення від порослі узбіччя дороги від смт Великий Бурлук до станції Бурлук. Загальна протяжність узбіччя, що потребує очищення на цій ділянці автошляху, становить 1600 м. В рамках спільної акції з Великобурлуцькою районною філією Харківського обласного центру зайнятості особами, які там перебувають на обліку, очищено близько 600 м узбіччя. Висловлюю подяку небайдужим керівникам та підпорядкованим їм колективам, які виявили бажання та готовність продовжити зазначену роботу, зокрема це стосується Великобурлуцької районної державної лікарні ветеринарної медицини, Великобурлуцької районної державної адміністрації, Великобурлуцького районного відділення АТ «Харківобленерго», Великобурлуцького районного військового комісаріату, відділу у Великобурлуцькому районі ГУ Держгеокадастру в Харківській області. Спільними зусиллями очищено ще близько 700 м. узбіччя. Роботи продовжуються.

Фото без опису

Фото без опису

За доброю традицією в день благоустрою проводиться акція з насаджування дерев, яка направлена на відновлення зелених насаджень та озеленення населених пунктів ОТГ.  Так відділом благоустрою і комунальної власності селищної ради спільно з особами, залученими на громадські роботи з Великобурлуцької районної філії Харківського обласного центру зайнятості, закладено алею із каштанів від вулиці Сонячної через річку Бурлук до меморіального комплексу на горі Осіянській в смт Великий Бурлук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В Першогнилицькому старостинському окрузі також проводиться  цілий ряд заходів. Зокрема в центрі села Гнилиця Перша проводиться підготовка майданчика для «культурно-спортивного простору», на який  заплановано встановити спортивні вуличні тренажери та дитячий майданчик. З нагоди дня благоустрою педагогічним колективом, працівниками та учнями КЗ «Першогнилицький ліцей Великобурлуцької селищної ради», особами, залученими на громадські роботи з центру зайнятості, і просто небайдужими громадянами навколо цього майданчика та поблизу ліцею було висаджено  близько 200 дерев. Висловлюємо подяку за допомогу та за наданий транспорт
Кулішу Г.А., Бєлашову О.М., Курочці І.В. та Курочці Д.В., Кравцову А.М.

Також, за активну громадську позицію, безпосередню участь і допомогу в проведенні двомісячника «За чисте довкілля» та дня благоустрою на території Великобурлуцької ОТГ висловлюю особливу подяку директору Великобурлуцької районної філії Харківського обласного центру зайнятості
Качан Л.М.

Дякую всім небайдужим та активним мешканцям Великобурлуцької ОТГ, керівникам та колективам підприємств, установ, організацій, які долучилися до такої важливої справи!

Великобурлуцький селищний голова
В.М.Терещенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних