Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька громада весело відсвяткувала Масницю

Дата: 11.03.2019 16:21
Кількість переглядів: 587

9 березня з весняними співами і народними танцями Великобурлуцька громада весело відсвяткувала Масницю під гаслом «Збирайся, родочку, на Колодочку!» Свято було організоване Великобурлуцькою селищною радою (ОТГ) і проходило на центральній площі смт Великий Бурлук.

Розпочалося гуляння з привітання Великобурлуцького селищного голови Віктора Терещенка, який до того ж провів на головній сцені майстер-клас із випікання однієї з головних страв Масниці - млинців.

Присутніх розважали яскраві виступи аматорських колективів, були проведені цікаві спортивні змагання та конкурси для дорослих і малечі. На свято завітали клоун Шурік та дует ходулістів, які створили незабутню казкову атмосферу. Цікавинкою свята була фотозона, яка дала змогу всім бажаючим перевтілитися в справжніх українських господарів. Народний атракціон «Крижаний стовп» піддався славним парубкам та приніс переможцям цікаві подарунки.

В ході свята щедрі господині пригощали всіх млинцями, варениками, пиріжками, гарячими напоями, кашею та українськими стравами. Також на святковому ярмарку всі охочі мали змогу придбати продукти харчування та різноманітні вироби ручної роботи.

І на завершення свята відбулося традиційне спалення опудала Масниці, яким ознаменовано прощання із лютою зимою та зустріч квітучої весни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.