Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зовнішнє відеоспостереження в смт. Великий Бурлук

Дата: 24.06.2019 15:31
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

Чи не найголовнішим завданням Великобурлуцької селищної ради є забезпечення безпеки її громадян. В цьому напрямку Великобурлуцькою селищною радою в 2018 році розпочато роботу з встановлення зовнішнього відкритого відеоспостереження на перехрестях автошляхів в смт Великий Бурлук. А саме за кошти селищного бюджету було встановлено 8 камер відеоспостереження на перехрестях вулиць Центральна – Паркова та Паркова – Транспортна.

Згідно Програми соціально-економічного та культурного розвитку Великобурлуцької селищної ради на 2017 – 2020 роки в червні 2019 року в смт Великий Бурлук встановлено ще 4 камери на двох перехрестях:

  • вулиць Центральної і Транспортної;
  • вулиць Сонячної та Осіянської з об’їзною дорогою.

Система зовнішнього відеоспостереження дає змогу в реальному часі забезпечувати нагляд за ситуацією на перехрестях, здійснювати безперервний відеозапис, фіксувати номерні знаки на автомобілях тощо.

Великобурлуцькою селищною радою забезпечено доступ правоохоронних органів до інформації з усіх камер відео нагляду за їх вимогою. Це дозволяє попереджувати вчинення правопорушень та пришвидшує розслідування у разі їх виникнення, допомагає встановити винних осіб. Зокрема записи камер зовнішнього відеоспостереження сприяли розкриттю таких злочинів, як крадіжки велосипедів, мобільних телефонів, бійок та порушень правил дорожнього руху.

У планах Великобурлуцької селищної ради продовжити роботу з встановлення камер на важливих об’єктах селища та у місцях масового скупчення громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних