Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКОГО РАЙОНУ: ТРЕТІЙ «КУБОК ОЛЕКСАНДРА КОСТЕНКА»

Дата: 02.10.2019 15:24
Кількість переглядів: 891

21 вересня 2019 р. в смт Великий Бурлук на стадіоні «КОЛОС» відбулися спортивні змагання з футболу «Третій «Кубок Олександра Костенка». Формат цих змагань був визначений виконкомом «Федерації футболу Великобурлуцького району»: матч команд ветеранів та фінальний матч за здобуття кубку між командами Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади. Таке рішення виконкому дало свої результати – незліченна кількість вболівальників на трибунах стадіону, радість на обличчях старих знайомих, живий приклад спадкоємності поколінь справжніх спортсменів, концентрація яких в цей день на стадіоні сягнула небаченого максимуму!

О 9:30 розпочався матч ветеранських команд. Знаменита команда «СОКІЛ» РТП на своєму рідному газоні приймала збірну Великобурлуцького району. Склад наших «соколят» виглядав загрозливим для суперника, а відданим вболівальникам нагадав часи, коли ця команда грала в швидкісний та красивий футбол: Носач Юрій, Котов Андрій, Тарасенко Сергій, Гриб Деніс, Попов Віталій, Мулик Леонід, Кравченко Валентин, Ковтун Геннадій, Сорокін Олександр, Антоненко Євген, Лещенко Юрій, Синицький Валентин, Корсун Андрій, Набродов Валерій, Кіндяков Руслан, Чуприна Сергій, Стокін Костянтин.  Гра подарувала глядачам феєрію голів, рахунок 7:4 на користь «СОКОЛУ», гравці якого як і в минулі часи продемонстрували і дух колективізму і волю до перемоги!

За головний трофей змагалися команди «МАЯК» КФК ПСП «Маяк» та «ВІКТОРІЯ» КФК ФГ «Вікторія 777». З перших хвилин зустрічі ініціативою заволоділи першогниличани, які вдало взаємодіяли між собою, комбінували, демонструючи гарну техніку володіння м’ячем. «МАЯК» з труднощами стримував потужні атаки суперника, але все ж таки пропустив в першому таймі три голи. В другій половині матчу футболісти з Великого Бурлука дещо вирівняли ситуацію на полі, і мали достатньо моментів для взяття воріт, але не реалізувала їх. «ВІКТОРІЯ» вела гру по рахунку і довела матч до перемоги. В підсумку 5:1( голи забивали: Є. Віцота, К. Купріянов, О.Прошутя, П.Куліш, Г. Куліш – С. Дудка) і «ВІКТОРІЯ» стає володарем «КУБКА ОЛЕКСАНДРА КОСТЕНКА».

На церемонії нагородження керівники «Федерації футболу Великобурлуцького району» Є. Антоненко та Л. Мулик подякували спортсменам за участь в змаганнях, та підвели підсумки кубку. Серед ветеранів: найкращий воротар – Ю. Носач, найкращий захисник – А. Котов, найкращий півзахисник – Є. Антоненко, найкращий нападник – С. Чуприна, команду «СОКІЛ» РТП нагороджено кубком переможців матчу ветеранів. Кращим гравцем фінального матчу фахівці визнали Павла Куліша («ВІКТОРІЯ»). Судді фінального матчу були нагородженні дипломами. Спеціальними подяками було відзначено Є.В. Синицького, за значний вклад в розвиток спорту Великобурлуччини та Ю.П. Склярова, за постійну спонсорську допомогу в проведенні цих спортивних змагань. І нарешті щаслива мить для футболістів. Капітан «ВІКТОРІЇ» Олександр Прошутя підіймає над головою «КУБОК ОЛЕКСАНДРА КОСТЕНКА». Вітаємо переможців! Висловлюємо слова вдячності С. Кузніченку, В. Головні, С. Тітаренку, П. Шапарю, О. Уварову, А. Ліньову за допомогу організації та проведенні цього заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних