Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 21.06.2019 15:20
Кількість переглядів: 544

22 червня 1941 року Друга світова війна увірвалася страшним буревієм на територію колишньої радянської України. Ця страшна війна забрала тисячі життів наших земляків-великобурлучан, принесла біль та горе в майже в кожну домівку, в кожну родину. Великобурлуччина зазнала невимовних людських жертв та руйнувань, знищені були як промислові та соціальні об’єкти, так і житлові будинки. З 11 тисяч наших земляків, призваних в роки війни до боротьби, більше половини загинули на різних фронтах, пропали безвісти та були закатовані у концтаборах.

Неможливо уявити усі випробування, біль та страждання, які випали на долю нашого народу в такі жорстокі роки війни. Наш святий обов’язок – не забувати уроки історії, захищати майбутнє українського народу, пам’ятати тих, хто ціною свого життя йшов до великої перемоги.

З нагоди цієї трагічної дати 21 червня на меморіальному комплексі Слави смт Великий Бурлук Великобурлуцький селищний голова В. Терещенко та представники районної влади спільно з громадськістю вшанували героїчний подвиг захисників Вітчизни, а також пам'ять всіх загиблих земляків, хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних