Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Круглий стіл «Знамення часу»

Дата: 26.04.2019 15:58
Кількість переглядів: 586

24 квітня 2019 року в КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» відбулось засідання круглого столу «Знамення часу», присвячене 100-річчю віднайдення Велесової книги в поміщицькому маєтку Донець-Захаржевських у селищі Великий Бурлук.

У засіданні круглого столу брали участь: К.О.Оковита - почесний краєзнавець, член районної ради ветеранів України, відмінник народної освіти України, лауреат регіональних конкурсів «Печенізьке поле», Жінка року-2003, Почесна громадянка Великобурлуцького району, авторка восьми книг з історії Великобурлуччини, М.В.Мозговський – директор КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа», кандидат історичних наук, С.М.Шапар – учитель історії та правознавства вищої категорії КЗ «Великобурлуцький ліцей», К.Ю.Набродова – головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради, Т.О.Куценко – директор КЗ «Великобурлуцький краєзнавчий музей», А.І.Купіна – директор КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека», Г.І.Фендрикова – завідувач КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей».

В порядку дискусії учасники круглого столу обговорили низку питань, присвячених історії та дослідженню Велесової книги. К.О.Оковита наголосила про необхідність приділення більшої уваги збереженню і відновленню історичних пам’яток рідного краю, які передають нам у спадок світовідчуття і мудрість, цільність етносу, відтворюють його генетичну потужність і чи буде у наших нащадків можливість помилуватися ними, цілком залежить від нас. Тож вивчаймо, гордімося та бережімо свою історію!

Бібліотекар І категорії КЗ «Великобурлуцька
публічна бібліотека»
Л.Б. Плетньова

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних