Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 13.03.2020 14:55
Кількість переглядів: 564

З нагоди професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Великобурлуцькому каналізаційно-водопровідному комунальному підприємстві «Водоканал» пройшли урочисті збори трудового колективу.

Працівників комунального підприємства привітав зі святом Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, який відзначив, що їх робота є однією з найважливіших, адже це – якісні побутові послуги населенню, охайність і чистота населених пунктів. Саме від відповідальності та сумлінного ставлення до щоденних обов'язків, доброзичливого ставлення до споживачів послуг залежать комфортні умови життя громади. Подякував за самовіддану працю на благо людей і побажав доброго здоров’я, щастя та нових професійних здобутків.

Селищний голова вручив директору підприємства Олександру Пономарю Почесну грамоту Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної організації профспілки робітників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України за значний особистий внесок у забезпечення роботи галузі, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята.

За вагомі трудові здобутки, сумлінну працю по наданню побутових послуг населенню та з нагоди професійного свята Почесними грамотами Великобурлуцької селищної ради були нагороджені:

Батула Микола Васильович - машиніст екскаватора Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал»;
Бондар Ольга Вікторівна - підсобний робітник Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал»;
Павлюков Анатолій Володимирович - слюсаря аварійно-відновлюваних робіт Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал».

Також п’ять працівників були нагороджені почесними грамотами підприємства за високу майстерність та сумлінне виконання обов’язків.

Всі відзначені працівники отримали грошові заохочення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.