Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cесія Великобурлуцької селищної ради

Дата: 20.12.2018 14:55
Кількість переглядів: 822

19 грудня 2018 року відбулося 10 засідання сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання.

В ході засідання було розглянуто цілий ряд питань, зокрема затверджено Великобурлуцький селищний бюджет на 2019 рік та внесено зміни до Великобурлуцького селищного бюджету на 2018 рік.

Селищною радою було надано згоду на прийняття комунального майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Великобурлуцького району до комунальної власності об’єднаної територіальної громади Великобурлуцької селищної ради та прийнято бюджетні установи: Великобурлуцький краєзнавчий музей, Великобурлуцький будинок культури, Площанський ліцей, Першогнилицький ліцей, Великобурлуцький ліцей, Великобурлуцька дитяча музична школа, Великобурлуцька ДЮСШ, Великобурлуцький ЦДЮТ, Великобурлуцький ДНЗ «Сонечко», Великобурлуцька центральна бібліотека,  Великобурлуцька бібліотека для дітей.

Затверджено ряд програм: Програма  по поновленню мереж, споруд водопостачання і водовідведення та ремонтно-технічної бази  КВКП «Водоканал» на 2019 рік, Програма благоустрою селища Великий Бурлук на 2019 рік, Програма  проведення урочистих та святкових заходів  на території Великобурлуцької селищної ради  на 2019 рік, Програма соціального захисту окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради на 2019 рік, Програма «Соціальний автобус». Також встановлено вартість харчування дітей на 2019 рік.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних