Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Козацькі розваги

Дата: 18.06.2019 14:50
Кількість переглядів: 659

14 червня 2019 року в м. Валки в рамках обласної  спартакіади з масового спорту серед міст, районів та об’єднаних територіальних громад Харківської області проходили фінальні змагання обласної спартакіади «Козацькі ігри». Від Великобурлуцької ОТГ участь приймали спортсмени Малихін Станіслав та Демченко Дмитро.

В програмі змагань було чотири види вправ: «колода» - підняття штанги вагою 70 кг., «козацька вдача» - перетягування канату; «чумаки» - перенесення мішків вагою 50кг на відстань, «козацька засіка» - перекидання колоди вагою 200 кг. через перешкоди висотою 50 см., 70см., 90см., 110см.

 З самого початку змагань у нашій групі запекла боротьба за перемогу зав’язалася між нашими спортсменами та представниками Золочівської ОТГ. Перед заключним видом змагань - перетягування канату, наш команда відставала від лідерів, команди Золочівської  ОТГ, на два бала. На півфінальну сутичку проти суперників з Мереф’янської ОТГ наші хлопці вийшли сконцентрованими  і  дуже вмотивованими. У першому раунді сутички Великобурлучани здобули перемогу завдяки силовій та потужній роботі Демченка Дмитра, а от у другому раунді свою технічну майстерність та досвід  у таких вправах продемонстрував Станіслав Малихін. Отже, 2 : 0 - і попереду поєдинок за перше місце з представниками Золочівської ОТГ. Боротьба у раундах фінальної сутички була видовищною та впертою. Тривалість першого раунду - 1 хв. 36 с., другого - понад 2 хв., і в кожному з них нашим спортсменам для перемоги не вистачило зовсім трохи вдачі.

За підсумками змагань команда Великобурлуцької ОТГ зайняла друге місце серед учасників від об’єднаних територіальних громад Харківської області. Команду нагороджено Кубком, медалями та грамотою. Щиро вітаємо Малихіна Станіслава та Демченка Дмитра з цим здобутком! Від імені громади висловлюємо їм велику подяку!

Євген Антоненко, головний спеціаліст
відділу освіти, культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних