Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник голови ХОДА Євгеній Грицьков з робочим візитом побував в смт Великий Бурлук

Дата: 19.06.2020 14:48
Кількість переглядів: 598

На робочій нараді з заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенієм Грицьковим було обговорено  найбільш актуальні та проблемні питання соціального захисту дітей.

Напередодні свята - Дня батька, заступник голови ХОДАЄвгеній Грицьков, селищний голова Віктор Терещенко, голова райдержадміністрації Василь Сорокін, начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Ольга Шевченко, директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Хватинець відвідали сім’ї, в яких завдяки формуванню відповідального батьківства забезпечено сприятливі, комфортні умови для всебічного розвитку дітей.

Перша зустріч відбулася з родиною учасника антитерористичної операції Валерія Кузніченка. В цій сім’ї виховується двоє дітей, які по праву вважають свого люблячого батька героєм. Гості відвідали дитячий будинок сімейного типу Володимира та Галини Саніних. На сьогодні подружжя виховує 9 дітей, а повнолітні вихованці, що вже вибули з їхньої сім’ї, підтримують з ними теплі родинні стосунки. Побували у прийомній родині Олексія Будніченка, який сам виховує 7 дітей, віддаючи їм батьківську любов, знання та досвід.

Заступник голови обласної державної адміністрації поспілкувався з сім’ями, привітав  батьків з прийдешнім святом та вручив листи-подяки голови обласної державної адміністрації Олексія Кучера.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних