Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 19.06.2020 14:41
Кількість переглядів: 569

Повідомлення

про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 – 2027 роки та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

1. Повна назва документу державного планування

Стратегія розвитку Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 – 2027 роки (далі – Стратегія).

Містить інформацію про соціально-економічне становище, основні виклики, сильні та слабкі сторони, можливості та загрози, стратегічні цілі розвитку громади.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Великобурлуцька селищна рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури – з 20.06.2020 протягом 30 днів;

Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Великобурлуцької селищної ради – 19.06.2020 р. Публікація повідомлення в друкованих засобах масової інформації – 19.06.2020 р. в газеті «Вісник Великобурлуччини», 20.06.2019 р. в газеті «Дворічанський  край».

б) способи участі громадськості – шляхом надання письмових зауважень та пропозицій;

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання не проводитимуться.

г)  орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення: Великобурлуцька селищна рада. Харківська область, Великобурлуцький район, смт Великий Бурлук, вул.Центральна,40.

З проєктом Стратегії та  звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Великобурлуцької селищної ради.

ґ) зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до Великобурлуцької селищної ради .

Адреса:62602, Харківська область, Великобурлуцький район, смт Великий Бурлук, вул.Центральна, 40. Адреса електронної пошти: velburselrada@gmail.com. Телефон для довідок: (05752)5-20-06. Відповідальна особа: Кузніченко Сергій Олександрович.

Письмові пропозиції подаються фізичними та юридичними особами в порядку, передбаченому чинним законодавством. Анонімні зауваження та пропозиції не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Департамент екології та природних ресурсів Харківської ОДА, Департамент охорони здоров’я Харківської ОДА.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту оприлюднено 19.06.2020 року на офіційному веб-сайті Великобурлуцької селищної ради. Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування - відсутня. 

Ознайомитися з проєктом Стратегії та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна за посиланням: https://rada.org.ua/rada/04399192/strategiya-rozvitku-velikoburluckoi-otg-09-00-36-12-08-2019/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних