Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пізнавальна екскурсія учнів Площанського ліцею

Дата: 03.04.2019 14:35
Кількість переглядів: 571

29 березня за підтримки Великобурлуцького селищного голови В.М. Терещенка відбулася екскурсія учнів 4-8 класів до міста Харків, в ході якої діти відвідали планетарій ім.Ю.А.Гагаріна та Харківський історичний музей ім.М.Ф.Сумцова.

Неймовірно цікавою та пізнавальною була екскурсія до планетарію. Учні мали змогу "доторкнутися" до зірок, побачити Всесвіт. У Зірковому залі встановлено апарат "Планетарій", який дозволив побачити захоплюючу картину зіркового неба. У планетарії була проведена науково-популярна лекція, відвідувачі прослухали цікаву інформацію про зірки, планети та про походження назв Знаків зодіаку.

Не менш цікавою і захоплюючою для дітей була екскурсія до музею, де вони переглянули експозицію "Слобожанські мотиви" (етнографія Слобожанщини), яка присвячена неповторній та самобутній етнографічній спадщині Слобожанського краю. Вона допомогла відвідувачам заглибитися в атмосферу старовини та здійснити цікаву подорож у минуле нашого краю.

Експозиція ознайомила із своєрідною красою традиційної архітектури, матеріальної та духовної культури, головними заняттями місцевого населення, їх звичаями, традиціями та обрядами.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних