Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічні поїздки дітей Великобурлуцької ОТГ

Дата: 16.01.2020 14:35
Кількість переглядів: 633

Зимові канікули – подарунків пора!

         Два тижні зимового відпочинку для дітей Великобурлуцької громади пролетіли як один день – весело та яскраво. І все тому, що нудьгувати зовсім не було часу!

        Чим же була зайнята дітвора?

З 19 грудня 2019 року по 10 січня 2020 року на території Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади тривали новорічно-різдвяні заходи для дітей:

12.12.2019 – розважальна програма для дітей з особливими потребами в КЗ «Великобурлуцький Будинок культури»

19.12.2019:

- запалення вогнів селищної новорічної ялинки: «З новим роком, любі дітки!», ігри та розваги;

- нагородження учасників конкурсу «Прикрасимо ялинку разом»;

- театралізоване дійство, ігри та розваги:  «Стелить сніг у даль безкраю шлях святому Миколаю» в КЗ «Великобурлуцький Будинок культури»;

- святковий концерт вихованців КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа»

20.12.2019 – розважально-ігрова програма «Назустріч Новому року» для вихованців КЗ «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості»

27.12.2019 – дитяче новорічне свято «Ми з казкою йдемо у Новий рік»: концертна програма, конкурси в КЗ «Великобурлуцький Будинок культури»

03.01.2020 – інтерактивна гра для дітей-читачів «Із Різдвом і в добрий час ми вітання шлем до вас!» у КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей».

Традиційно у всіх закладах освіти проводилися новорічні ранки, концертно-розважальні програми, дискотеки та спортивні змагання.

Всі діти, учні та вихованці закладів освіти Великобурлуцької ОТГ,  отримали солодкі новорічні подарунки від Великобурлуцької селищної ради.

Справжнім новорічним дивом для дітей громади стали поїздки до м. Харків на обласні новорічні заходи:

25.12.2019 – вихованці  Комунального закладу «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради» завітали до Харківського академічного театру музичної комедії на музичну казку «Обережно! Чарівний ліс!». Крім незабутніх вражень від казкових пригод, після вистави кожна дитина отримала пакунок із солодощами

26.12.2019 – діти пільгового контингенту закладів загальної середньої освіти Великобурлуцької селищної ради взяли участь у новорічній програмі за участю творчих колективів Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості, яка складалася з ігрової програми біля ялинки та вистави «Пригоди в ритмі Нового року»

08.01.2020 - вихованці комунального закладу «Першогнилицький ліцей Великобурлуцької селищної ради»   відвідали ТРЦ «Французький бульвар» та Центральну новорічну ялинку в місті Харкові. Діти отримали задоволення від катання на ковзанах та роликах, а також море позитивних вражень та емоцій від поїздки

10.01.2020 – діти громади, дякуючи народному депутату Верховної Ради України Дмитру Шенцеву, який надав безкоштовно квитки, побували в Харківському цирку й подивилися яскраву програму «Як завжди – Новий рік!».

Організатори заходів для дітей, діти та батьки щиро вдячні Великобурлуцькій селищній раді, особисто селищному голові Віктору Терещенку за сприяння й фінансову підтримку в проведенні новорічно-різдвяних свят, а також за надання транспорту для поїздок дітей  на новорічні заходи в м. Харків.

Зимові канікули – чудова пора. Шкода, що вони швидко закінчилися, і дітлахи Великобурлуцької громади знову повернулися до шкільних буднів. Але яскраві враження, позитивні емоції та заряд енергії, отримані від добре проведеного часу, допомагатимуть їм у нелегкій та відповідальній справі – навчанні.

Олена Лазебна,

головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту та туризму

Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису

Вихованці  КЗ «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької        

творчості» в Харківському академічному театрі музичної комедії

Фото без опису

Діти пільгового контингенту закладів загальної середньої освіти Великобурлуцької селищної ради в Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості

Фото без опису

Учні КЗ «Площанський ліцей» біля центральної ялинки м. Харків

Фото без опису

Учні КЗ «Першогнилицький ліцей» на Французькому бульварі в м. Харків

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних