Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 31.10.2019 14:25
Кількість переглядів: 567

Власники та користувачі земельних ділянок Харківської області
право власності (користування) на які виникло до 2004 року,
перевірте наявність своїх земельних ділянок на Публічній кадастровій карті!

З метою виконання Указу Президента України від 22.07.2019 року № 542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству», Головне управління Держгеокадастру у Харківській області звертає увагу громадян, підприємств, установ та організацій області на необхідність внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами та договорами оренди.

Земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, вважаються сформованими. У разі, якщо відомості про зазначені земельні ділянки в електронному вигляді не внесені до Державного земельного кадастру і не відображені на публічній кадастровій карті, їх державна реєстрація з присвоєнням кадастрового номера здійснюється на підставі технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за заявою їх власників (користувачів земельної ділянки державної чи комунальної власності).

Перевірити наявність своїх земельних ділянок в Державному земельному кадастрі можливо на веб-порталі Публічної кадастрової карти України за посиланням: http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta.

Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки дасть змогу забезпечити належний захист державою суб’єктів права власності і господарювання, ефективної протидії протиправному позбавленню власників їх прав, створення сприятливих умов для ведення бізнесу.

Отже, рекомендуємо власникам земельних ділянок приватної власності, землекористувачам земель державної та комунальної форм власності для захисту своїх прав на землю та для оперативного користування відомостями з різних потреб звернутися з документами із землеустрою до Центрів надання адміністративних послуг по місцю знаходження земельної ділянки, для внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру.

Для отримання більш детальної інформації щодо внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, можна звернутися до територіальних структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Харківській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.