Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15.11.2017

Дата: 16.11.2017 14:15
Кількість переглядів: 608

15 листопада 2017 року в залі засідань Великобурлуцької селищної ради відбулося обговорення щодо створення в смт. Великий Бурлук ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку).

Створення ОСББ воліє зробити життя співвласників квартир зручнішим та якіснішим – вони отримують право самостійно досліджувати проблеми свого будинку, знаходити більш вигідні шляхи їх вирішення та розпоряджатися своїм спільним майном.

На обговорення були запрошені Самойлова Юлія Юріївна – партнер проекту «HOME», член національної ради при КМУ, голова правління фонду «Сприяння», голова правління ОСББ «Альма-центр»; Олег Масленніков – експерт у Харківській області проект «Енергоефективність у житловому секторі України» та Жестков Ілля Євгенович – юрист, які розповіли жителям смт. Великий Бурлук про особливості створення ОСББ, права та обов’язки ОСББ, повноваження і т.д.; відповіли на всі запитання, які турбували мешканців багатоквартирних будинків.

ОСББ – це шанс власноруч створити якісні умови життя, а для того, щоб результат був позитивним, важливо кожному вдаватися до змін. Як кажуть, якщо хочеш змінити світ – почни з себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.