Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший дзвоник пролунав для першокласників Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади

Дата: 02.09.2020 11:30
Кількість переглядів: 559

День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

Вже традиційно в перший день навчального року в школах України проходить святкова лінійка, де лунає перший дзвоник. Але в цьому році у зв’язку карантином, на превеликий жаль, перший дзвоник в Великобурлуцькій ОТГ пролунав тільки для маленьких першокласників. 61  першокласник  громади в цьому навчальному році переступив  поріг школи.

З Днем знань першокласників, вчителів та батьків привітав Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, побажав першокласникам вдалого старту, впевнено підкорювати вершини наук, шанувати педагогів – вірних порадників і наставників та зустріти добрих і надійних друзів, вчителям- професійних успіхів, мудрості і терпіння, а батькам – успіхів у навчанні їх дітей та терпіння. Кожен  першокласник отримав  від селищної ради  набір першокласника, який особисто їм   вручив голова громади.

Також голова повідомив, що в ході підготовки до нового навчального року особлива увага приділялася питанням облаштування кабінетів для перших класів відповідно до вимог «Нової української школи», створення належних умов для навчання першокласників. Так для перших класів було придбано засоби навчання та обладнання, шафи, одномісні парти та стільці в кількості 65 шт., чотири багатофункціональні пристрої (принтер-ксерокс-сканер.), чотири ноутбуки, три комплекти мультимедійного обладнання(проектор та інтерактивна дошка).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.