Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2020 10:51
Кількість переглядів: 464

22 червня 1941 року Друга світова війна увірвалася нищівною хвилею на територію нашої країни, і щороку саме в цей день українці вшановують ветеранів та схиляють голови перед загиблими воїнами.

З нагоди цієї трагічної дати на меморіальному комплексі в смт Великий Бурлук Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко та представники селищної ради, районної державної адміністрації та районної ради спільно з громадськістю вшанували героїчний подвиг захисників Вітчизни та пам’ять загиблих земляків хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ця страшна жорстока війна прокотилася українською землею і забрала мільйони життів, принесла біль та горе майже в кожну домівку, в кожну родину. Великобурлуччина зазнала невимовних людських жертв та руйнувань – з 11 тисяч наших земляків, призваних в роки війни до боротьби, більша половина загинули на різних фронтах, пропали безвісти та були закатовані у концтаборах. Неможливо уявити усі випробування, біль та страждання, які випали на долю нашого народу в такі жорстокі роки війни.

Наш святий обов’язок – не забувати страшні сторінки історії, захищати майбутнє свого народу, пам’ятати тих, хто ціною власного життя йшов до великої перемоги. З почуттям глибокої поваги низько вклоняємося ветеранам, які вистояли і витримали усі тяготи воєнного лихоліття.

Вічна пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних