Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота над Стратегією розвитку Великобурлуцької ОТГ продовжується

Дата: 10.12.2019 10:46
Кількість переглядів: 560

Протягом 2019 року тривала плідна робота з розробки Стратегії розвитку Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року. Цей документ стане основою для побудови  конкурентоздатної, сильної та розвинутої з різних сторін громади, для подальшого залучення інвестицій та грантових коштів у громаду.

В січні 2019 р. була сформована Робоча група з підготовки Стратегії розвитку нашої громади, до складу якої увійшли представники різних галузей, категорій та віку. Консультантом та помічником у її створенні виступив радник з питань регіонального розвитку Харківського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Володимир Родченко. Робочою групою було проведено 3 засідання, під час яких покроково створювалась Стратегія: всі небайдужі жителі громади прийняли участь в анкетуванні, висловили свої ідеї, зауваження, пропозиції та побажання; було проаналізовано соціально-економічний стан громади та відповіді анкет враховано при складанні проєктів, які плануються реалізувати протягом наступних років; сформовані прогнози і сценарії розвитку громади, стратегічне бачення, SWOT-аналіз (аналіз сильних та слабких сторін), стратегічні, операційні цілі та завдання. На початку 2020 року планується проведення останнього засідання Робочої групи на якому остаточно буде визначено цілі та проєкти розвитку, які будуть відповідати стратегічним пріоритетам, завданням і заходам діючої регіональної Стратегії. Після цього розпочнеться завершальний етапу створення Стратегії:  громадське обговорення, погодження з ХОДА  та затвердження Стратегії розвитку Великобурлуцької ОТГ на сесії Великобурлуцької селищної ради.

З проєктом Стратегії розвитку Великобурлуцької ОТГ можна ознайомитися на офіційному вебсайті Великобурлуцької селищної ради  в розділі «Стратегія розвитку Великобурлуцької ОТГ», та внести свої пропозиції до 31 грудня 2019 року.

Головний спеціаліст
з питань інвестиційної діяльності
Великобурлуцької селищної ради
Сергій Кузніченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.