Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чемпіонат Великобурлуцької селищної ОТГ з більярду 2020 року

Дата: 28.01.2020 10:39
Кількість переглядів: 602

18 січня 2020 року в смт Великий Бурлук відбулися спортивні змагання з більярду «Чемпіонат Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади з більярду 2020 року» серед спортсменів колективів фізичної культури (КФК) організацій, підприємств, установ та закладів Великобурлуцької ОТГ та Великобурлуцького району.

Змагання організовував і проводив відділ освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради. Своє бажання взяти участь в чемпіонаті виявили: Олександр Самородов (ГО «ФФВР»), Микола Віцота (Великобурлуцька селищна ОТГ), Володимир Коваленко (ТОВ «Сільгосптехніка»), Олександр Сокирка (приватний підприємець), Костянтин Стокін (приватний підприємець), Олександр Понамарьов (ТОВ АПК «Новаагро»), Сергій Арестов (КЗОЗ Великобурлуцька ЦРЛ). За умовами змагань для виявлення найсильнішого кожний зіграв з кожним по одному матчу (одноколова система), матч між гравцями грався до 2-х перемог одного з гравців, за перемогу з рахунком 2:0 переможцю нараховувалося 2 очки переможеному 0 очок, за перемогу з рахунком 2:1 переможець отримував 2 очки переможений 1 очко.

Результати зустрічей: Стокін – Віцота 2:0, Понамарьов – Коваленко 2:1, Арестов – Самородов 2:1, Коваленко – Арестов 1:2, Віцота – Понамароьов 1:2, Сокирка – Стокін 2:0, Понамарьов – Сокирка 1:2, Арестов – Віцота 2:0, Самородов – Коваленко 0:2, Віцота – Самородов 0:2, Сокирка – Арестов 2:1, Стокін – Понамарьов 2:1, Арестов – Стокін 2:0, Самородов – Сокирка 0:2, Коваленко – Віцота 2:0, Сокирка – Коваленко 2:0, Стокін – Самородов 2:0, Понамарьов – Арестов 2:0, Самородов – Понамарьов 0:2, Коваленко – Стокін 1:2, Віцота – Сокирка 0:2. Слід відзначити, що в матчах більярдисти  показали цікаву та захоплюючу гру (Сокирка - Стокін, Понамарьов – Сокирка, Арестов – Стокін, Самородов – Коваленко та ін.) продемонструвавши при цьому пристойну технічну майстерність, що не могло не подобатися вболівальникам, які щирими оплесками підтримували такі вдалі дії спортсменів.

За підсумками змагань третє місце здобув С. Арестов, друге місце в активі О. Понамарьова, чемпіоном став О. Сокирка. Нагороди переможцю та призерам змагань зі словами вдячності та найкращими побажаннями вручав Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко. Спеціальну нагороду за кращий результативний удар отримав О. Самородов (удар за спиною), до речі саме в цей день Олександр святкував свій день народження, з чим його і привітали і спортсмени і вболівальник і організатори цих спортивних змагань.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.