Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творча зустріч народних умільців Великобурлуччини та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва

Дата: 09.11.2019 10:01
Кількість переглядів: 854

7 листопада 2019 р. на передодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» відбулася творча зустріч майстрів Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади. На свято завітали народні умільці Великобурлуччини та майстри декоративно-ужиткового мистецтва, які володіють  різними техніками народної творчості: Штефан Світлана Петрівна, Зленко Ганна Петрівна, Ковтун Олена Миколаївна, Криничанська Любов Вікторівна, Ткаченко Олександр Дмитрович, Ткаченко Антоніна Миколаївна, Голобородько Марія Олександрівна, Кобзару Лариса Тодорівна, Криворучко Валентина Олексіївна, Курочка Ніна Григорівна, Лапаєва Любов Миколаївна, Редько Євгеній Олександрович, Стрєкалова Людмила Леонідівна, Шевченко Зоя Яківна, Полякова Ірина Дмитрівна, Путятіна Валентина Іванівна. Кожен приніс свої вироби, з яких склалася розгорнута виставка-вернісаж під назвою «Миттєвості творчого натхнення». Над оформленням виставки працювали працівники публічної бібліотеки та краєзнавчого музею.

Зустріч розпочали ведучі Лариса Плетньова та Євгенія Хруставчук, які потім передали слово директору краєзнавчого музею Тамарі Куценко. Вона розповіла про історію запровадження звання «Народний умілець Великобурлуччини», про майстрів котрі вже отримали це звання і про кожного умільця окремо. 

Всіх присутніх з нагоди свята привітали Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко та в.о. старости села Перша Гнилиця Микола Віцота. Вони побажали народним умільцям міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії, творчого неспокою, цікавих ідей для нових мистецьких проектів. Всім запрошеним від селищного голови були вручені Подяки та цінні подарунки.

На завершення присутні приймали музичне вітання від керівника фольклорного ансамблю «Світанок» КЗ «Великобурлуцький Будинок культури» Людмили  Баларьової, а директор КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» Галина Фендрикова запросила всіх присутніх на смаколики з чаєм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних