Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Гнилиця Перша

Дата: 18.09.2019 09:53
Кількість переглядів: 940

14 вересня жителі та гості села Гнилиця Перша Великобурлуцької ОТГ зібралися на свято День села. Відкрив захід вчитель місцевого ліцею Микола Куліш піснею «Пахне рідне село».

Фото без опису

Першогниличан від себе особисто та від Великобурлуцького селищного голови Віктора Терещенка вітав виконуючий обов’язки старости Гнилицького Першого старостинського округу Великобурлуцької селищної ради Микола Віцота. До привітань приєдналися секретар Великобурлуцької селищної ради Ганна Крюк, депутат Харківської обласної ради Олег Бреславський, завідувачка громадської приймальні народного депутата України Дмитра Шенцева Ніна Капленко, настоятель  храму Іоанна Предтечі отець Дмитро. Славному гниличанському роду бажали миру та злагоди, розквіту і поступу вперед.

Фото без опису

Традиційно вітали людях старшого покоління – у Гнилиці Першій таких старожилів троє - Марія Стефанівна  Знаковська, Тетяна Олександрівна Кривуля, Ганна Танасівна Олійник.

Фото без опису

Завжди радісною звісткою є народження немовлят у родинах односельців, адже це майбутнє села. Кароліна Божко, Вікторія Горбунова, Владислава Каплієнко, Варвара Кукуруза, Аліса Павленко, Максим Твердохліб  поповнили дружну першогнилицьку родину, а от Владислав Куліш та Кирило Довжик відсвяткували свій перший  рік. Вітання приймали і батьки, які мають  трьох і більше дітей. Терпіння, наснаги та здоров’я від селищної ради  зичили  Зінаїді Мусіївні Демченко і Ніні Денисівні Курочці  – жіночкам, які мають почесне звання України «Мати-героїня» та вручили подарунки.

Фото без опису

Не забувають односельці і тих, хто  боронив землю у роки Другої світової, а також брав участь у бойових діях в Афганістані – це Володимир Іванович Чуприна та Чехословаччині – Віталій Петрович Ворошилов. Гучні оплески пролунали на знак щирої поваги учаснику АТО Валентину Глощинському, Володимиру Процаку, Віталію Бабаку та Віктору Романовичу - сучасним захисникам, які нині беруть участь в операції об’єднаних сил на сході України.

Гниличани із задоволенням слухали музичні вітання від Миколи Холода, Олесі  Гуріної, Сергія Юр’єва та односельця Миколи Куліша, а танцювальні номери дарував хореографічний колектив дівчаток Першогнилицького ліцею.

Фото без опису

На майданчику біля місцевого ліцею аматори-умільці оформили світлиці та виставки творчих робіт. І тут слід віддати належне активності та креативності колективів місцевого загальноосвітнього закладу та дошкільного підрозділу «Сонечко».

Фото без опису

Фото без опису

Подяками були нагороджені за активну життєву позицію та участь у заходах Регіна Байрамова, Людмила Леонідівна Стрекалова, Антоніна Миколаївна Ткаченко, вчителі Олена Анатоліївна Коломієць, Світлана Іванівна Кондратенко. Будь-яке світо – чи-то місцеве, чи районне – не обходиться і без родини Сергія Анатолійовича та Наталії Миколаївни Куліш. Сім’я залюбки бере участь у масових заходах.

Про добру організацію та проведення заходу подбали і спонсори – селищні  депутати О.М.Бєлашов, Г.А.Куліш, генеральний директор ТОВ «Зоря» А.М.Кравцов; одноосібники С.В.Божко, І.В.Курочка, Я.В.Плужник; приватний підприємець  С.М.Куліш; В.В.Бабак, О.М.Віцота, Д.В.Курочка, В.М.Божко надали технічну допомогу.

Офіційною частиною свято не закінчилося. Смачна каша додала сили згуртовано взяти участь у спортивних змаганнях, охочі залишалися і на дискотеку. А завершився святковий день села феєрверком, подарованим Великобурлуцькою селищною радою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних