Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Плоске

Дата: 21.08.2019 09:51
Кількість переглядів: 647

17 серпня на площі перед Площанським сільським Будинком культури жителі та гості села Плоске відсвяткували День села. Із щирими вітаннями та побажаннями до присутніх звернулися Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, депутат Харківської обласної ради Олег Бреславський, директор ПОСП «Бурлуцьке» Ігор Філімонов. Привітали своїх односельців зі святом голова первинної ветеранської організації села Плоске Юлія Козубова, директор Комунального закладу «Площанський ліцей» Тетяна Костенко та корінна жителька села Плоске Марія Кривородько.

Гарний настрій всім присутнім на святі дарували солісти та творчі колективи Площанського сільського Будинку культури та вокальний ансамбль «Червона калина» Канівцевського сільського клубу.

У цей день за доброю традицією привітали і вручили пам’ятні подарунки старожилам, серпневим ювілярам, родинам, у яких впродовж року народилися немовлята, сімейним парам, котрі відзначили цього року ювілеї подружнього життя. Також Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко відзначив подяками та подарунками місцеву молодь за активну участь у художній самодіяльності та культурному житті села.

Протягом заходу до уваги присутніх діяла виставка робіт народних умільців села. У подарунок для малечі від благодійного фонду народного депутата України Дмитра Шенцева було облаштовано надувну гірку.

По завершенню концертної програми всіх присутніх пригощали смачною польовою кашею. Продовжилося святкування дискотекою до пізньої ночі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних