Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Книгоманія – 2019»

Дата: 26.03.2019 09:28
Кількість переглядів: 533

І знову свято в Великобурлуцькій бібліотеці для дітей і винуватиця цього свята знову її Величниця Книга та найкращі читачі І етапу (відбіркового) Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019».  22 березня 2019 року у цікаві та пізнавальні мандри по книжковому морю були запрошені учні сьомих класів, найактивніші читачі бібліотек Великобурлуцької ОТГ: Кур’янова Софія, Мулик Дар’я, Сорокіна Дарія, Григор’єва Діана.

Конкурс здобув велику популярність у юних книголюбів і тому готуючись до участі в ньому діти поставились з великою відповідальністю.

Під час виступів учасники конкурсу проявляли фантазію, ерудицію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності для представлення улюбленої книги.

Критеріями відбору найкращих читачів було послідовність висловлювання власної думки, вдала інтерпретація та вміння захоплюючи розповідати, перевтілюючись в образи героїв, а також представляти свої творчі роботи.

Нелегко було журі визначити переможця, адже всі учасники були дуже добре підготовлені, мали достатньо високий рівень знань. Але все таки у підсумку переможцем  ІІ-го етапу, а саме «Суперчитачем» було визнано: Сорокіну Дарію -  читача Великобурлуцької бібліотеки для дітей.

Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Всі учасники Конкурсу отримали від Великобурлуцької селищної ради дипломи та цінні подарунки, а від Великобурлуцької районної профспілкової організації профспілки працівників культури – солодощі. Але найбільшою нагородою для всіх книголюбів стала зустріч з книгою та можливість поспілкуватися з однодумцями, де кожен читач мав змогу проявити ерудицію, любов до книги та творчу ініціативу.

Завідувач бібліотеки
Фендрикова Г.І.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних