Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцький селищний голова з візитом у Польщі

Дата: 12.04.2019 08:53
Кількість переглядів: 600

Делегація Харківської області, в складі якої і Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, перебуває з 07 по 14 квітня з черговим візитом у Польщі. Візит відбувається за організаційної підтримки низки українських та польських установ і організацій. Представників Харківщини у місті Варшава тепло зустрічали працівники цього проекту з польської сторони.

Делегація відвідала Агенцію розвитку Мазовецького воєводства, де було презентовано організацію, принципи діяльності, ініціативи органів місцевого самоврядування, вплив Агенції розвитку на модернізацію і розвиток сільського господарства та ін.

В ході цього візиту також селищний голова приймав участь в ХІ Балтійському Бізнес Форумі в місті Свіноуйсьце. Ідея Балтійського Бізнес Форуму - посилити економічне співробітництво в регіоні Адріатичного, Балтійського та Чорного морів. Вона охоплює як держави-члени Європейського Союзу, так і значні економіки, які не належать до Євросоюзу, такі як Україна та Туреччина. Основні ж питання Форуму 10-11 квітня цього року, який став майданчиком для спілкування представників місцевого самоврядування, влади й бізнесу Польщі та України, - енергоефективність та діяльність органів місцевого самоврядування. Тематика дискусій на Форумі стосувалася здебільшого відносин органів самоврядування і підприємництва, туристичного просування громад тощо.

У ході спілкування польські колеги та підприємці поділилися своїм досвідом та підходом до багатьох моментів ведення бізнесу, розповіли про власні практичні напрацювання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних