Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІІ Польсько-український форум місцевого самоврядування

Дата: 18.10.2018 08:32
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

Великобурлуцький селищний голова В.Терещенко та представники селищної ради взяли участь в пленарному засіданні ІІІ Польсько-українського форуму місцевого самоврядування, який відбувся в м. Харкові 16 жовтня 2018 року.

На заході були присутні голова Харківської обласної державної адміністрації Ю.Світлична, голова Харківської обласної ради С.Чернов, Генеральний консул Республіки Польща у місті Харкові  Януш Яблонський, президент Польсько-української господарчої палати, президент Міжнародного об’єднання «Європа-Північ-Схід» Яцек Пєхота, директор українських програм Фонду міжнародної солідарності Адам Зауер, представники об’єднаних територіальних громад області, експерти Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування та польських партнерів.

У рамках форуму відбулися дві панельні дискусії, які були присвячені питанням енергоефективності та соціальним послугам у ОТГ.

У ході першої панельної дискусії Форуму організатори презентували пілотний проект Польсько-української господарчої палати «Нова Енергія – енергетично спроможна громада», який завдяки співпраці польської та української сторін стартував на території п’ятьох об’єднаних територіальних громад Харківської області.

Другою важливою сферою обговорення на Форумі була тема «Інвестиції в людей» - Соціальні послуги в ОТГ як інструмент розвитку людського капіталу. У ході дискусії обговорено нові стандарти соціальних послуг для мешканців громад та шляхи створення комфортних умов життя у громадах. Польські та українські експерти поділилися також власним досвідом щодо цього питання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних