Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлення стадіону

Дата: 08.08.2018 08:27
Кількість переглядів: 631

Стадіон, який розташований в смт. Великий Бурлук, на даний час знаходиться у власності ФСТ «Колос». Проте протягом тривалого часу власник не займався його утриманням, кошти не виділялися, ремонтні роботи не проводилися, що призвело до занедбання стадіону, підтоплення ігрового поля та руйнування будівлі на його території. Все це справедливо викликає нарікання населення, зумовлює необхідність перенесення футбольних матчів на інші ігрові майданчики та створює великі незручності для гравців команд та вболівальників.

Великобурлуцька селищна рада взяла дане питання на контроль та розпочала процедуру взяття стадіону на баланс, що дасть змогу селищній раді самостійно вирішувати всі проблеми, пов’язані з експлуатацію стадіону.

В рамках соціального проекту Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади за підтримки Харківської обласної державної адміністрації з метою відновлення стадіону в смт. Великий Бурлук  розпочато та ведуться відповідні роботи. 

На сьогодні на території стадіону реставрується існуюча будівля: вже накрито дах, замінено вікна на пластикові, проведені штукатурні та оздоблювальні роботи ззовні, всередині стіни обшиті вологостійким гіпсокартоном, а стеля – пластиком, підлога викладена плиткою. Для забезпечення водопостачання підрядники пробурили свердловину на глибину 33 метра.  Для гравців буде влаштовано дві роздягальні, встановлено чотири душові кабінки, умивальники та два бойлера для підігріву води. Буде облаштовано кімнату для арбітрів, придбано конвектор для опалювання приміщення. Також заплановано відремонтувати ґанок із накриттям та встановити металеві вхідні двері.

Навколо стадіону полагоджено та пофарбовано огорожу, проводиться обкіс трави на ігровому полі.  Поруч із будівлею буде розташовано 300 місць із накриттям для вболівальників і навпроти, на іншому краю поля – 70-80 без накриття. Також для вболівальників та учасників спортивних змагань буде облаштовано вбиральні. Футбольні та вхідні ворота будуть приведені до належного стану. Майданчик біля стадіону буде розчищено для зупинки автотранспорту. Також необхідно провести обрізку сухого гілля дерев, що ростуть на межі території.

Всі роботи заплановано завершити до кінця серпня 2018 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних